Varazdin202223 godisnje web

U prodaji godišnje ulaznice za sezonu 2022/23

Uslijed svakodnevnog velikog broja upita, NK Varaždin objavljuje da će već od ponedjeljka 20.06.2022. započeti akcija "I JA SAM PONOSNI VARAŽDINEC" za sezonu 2022/22 u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Podsjetimo, zbog pandemije COVID-19 svim našim pretplatnicima omogućili smo valjanost sezonske ulaznice iz prethodnih godina za prošlogodišnju sezonu.

Učlaniti se i postati ponosni Varaždinec će biti moguće svakog radnog dana u tajništvu kluba (ulaz sa južne strane kod sektora Zapad Desno) od 09:30 do 14:00.

Svaki vlasnik godišnje ulaznice ima pravo na odabir svojeg mjesta na tribini za koju će posjedovati godišnju ulaznicu koje će biti posebno označena imenom i prezimenom. Sve godišnje ulaznice biti će personalizirane te će se u budućnosti moći ostvarivati i posebne pogodnosti samo za vlasnike ulaznice o čemu ćemo više pisati narednih dana putem naših društevnih mreža. Nakon učlanjivanja, na email adresu dobiti ćete obavijet kada je Vaša personalizirana ulaznica za Sezonu 2022/23 spremna za podizanje.

Cijene godišnjih ulaznica formirane su na jednakim bazama kao i prethodnih godina te se nisu mjenjale unatoč ekonomskim situacijama u znak zahvale za svesrdnu podršku naših najvjernijih na tribinama gradskog stadiona.

  • LOŽA "A" (dosadašnja Zapad Sredina) - 700 HRK
  • ZAPAD LIJEVO - 500 HRK
  • ZAPAD DESNO - 500 HRK

Za umirovljenike, branitelje, ženu i djecu do 12.-te godine, isključivo ulaznice za tribinu Zapad Desno biti će 350 HRK. Za ostvarivanje prava na jeftinije cijene godišnjih ulaznica, umirovljenici i branitelji moraju donjeti važeću potvrdu o statusu te će ista biti izdana samo na ime i podatke sa potvrda! Jeftinija cijena se neće primjenjivati za nijednu drugu tribinu.

Godišnje ulaznice vrijediti će za sve utakmice kojima je NK Varaždin organizator što uključuje 18 domaćih utakmica Hrvatske nogometne lige, sve Kup utakmice kao i sve prijateljske utakmice na gradskom stadionu u Varaždinu. Preporuka je kupnja godišnjih ulaznica pošto će cijene pojedniačnih utakmica biti formirane na bazi troškova organizacije istih. Godišnje ulaznice neće biti prenosive - provjera nositelja biti će izvršena na ulazu na stadion sa osobnim podacima a sve prema Zakonu o sprečavanju nerada na sportskim natjecanjima.

Za sva eventualna pitanja ili informacije otvoren je i zaseban email tickets@nk-varazdin.hr koji će služiti za komunikaciju sa članovima.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}