Varazdin2022 navijac2

Obavijest uoči utakmice s GNK Dinamo

Danas, petak 05.08.2022. od 21h na Gradskom stadionu u Varaždinu na rasporedu je utakmica 4. kola SuperSport HNL između NK Varaždin i GNK Dinamo iz Zagreba.

Varazdin2022 navijac

Obavijest uoči utakmice s HNK Hajduk

Danas, subota 30.07.2022. od 21h na Gradskom stadionu u Varaždinu na rasporedu je utakmica 3. kola SuperSport HNL između NK Varaždin i HNK Hajduk iz Splita.

Varazdin202223 godisnje web

U prodaji godišnje ulaznice za sezonu 2022/23

Uslijed svakodnevnog velikog broja upita, NK Varaždin objavljuje da će već od ponedjeljka 20.06.2022. započeti akcija "I JA SAM PONOSNI VARAŽDINEC" za sezonu 2022/22 u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Podsjetimo, zbog pandemije COVID-19 svim našim pretplatnicima omogućili smo valjanost sezonske ulaznice iz prethodnih godina za prošlogodišnju sezonu.

Varazdin pripreme zima 2022

Varaždin otputovao na zimske pripeme u Čiovo

Trener Mario Kovačević sa svojim stručnim stožerom i ekipom sastavljenom od 30 igrača otputovao je na zimske pripreme na Čiovo gdje će se ekipa pripremati za nastavak natjecanja u Drugoj HNL.

Varazdin predstavljanje

Tri juniora iz akademije potpisala profesionalne ugovore!

 Sukladno najavama da ćemo dati priliku našim mladim igračima, koji vrijedno rade u našoj nogometnoj akademiji, danas vam predstavljamo trojicu igrača, koji su potpisali svoje prve profesionalne ugovore. Nogometna škola radi dobro i sve više ćemo se oslanjati na kadar iz naše nogometne akademije. Za sada ovo su tri prva ugovora koja smo potpisali, u kadru su još dva igrača, koja povremeno nastupaju i nadamo se da će i oni napraviti taj iskorak u skorije vrijeme - rekao je predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez na današnjoj konferenciji za medije predstavljajući tri juniora kluba koja su potpisala svoje prve profesionalne ugovore s klubom.

Stadion varazdin

Danas igra Hrvatska!

Danas s početkom od 18h na gradskom stadionu u Varaždinu mlada reprezentacija Hrvatske dočekuje jednog od najtežih protivnika u skupini kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2023 - reprezentaciju Norveške.

Photo by HNS

Hrvatska U-21 reprezentacija gostuje u Varaždinu

U petak, 8.10.2021. s početkom u 18h gradski stadion u Varaždinu biti će domaćin U21 reprezentaciji Hrvatske u kvalifikacijskom ogledu za UEFA Europsko prvenstvo 2023. godine protiv reprezentacije Norveške.
Nkvarazdinmain

Stranice kluba u izradi

Poštovani prijatelji, navijači i simpatizeri NK Varaždin,

stranice nogometnog kluba su fazi rekonstrukcije te ćemo ih uskoro predstaviti javnosti. Do tada, sva komunikacija kluba prema javnosti sa svim aktualnostima i zbivanja biti će vršena putem ovog kanala kao i putem službenih društvenih mreža kluba - Facebook profilaInstagram profila te Twitter profila.

Za upite stojimo na raspolaganju na press@nk-varazdin.hr